Informujemy, iż BEEFshop.pl wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).
Gulasz (karkówka) Powiększ

Gulasz (karkówka)

26

Mięso gulaszowe pozyskane jest z dojrzałej wołowiny kulinarnej poprzez co traci ona około 15 % zawartości wody i w trakcie obróbki termicznej traci na swojej objętości znacznie mniej niż pospolita wołowina. Jak sama nazwa wskazuje przeznaczone jest do przygotowania wszelkich gulaszy ale również innych potraw jak np. wołowiny po burgundzku itp. Jest ona pozyskana z karczka wołowego i charakteryzuje się pożądaną kleistością, naturalnymi przerostami tłuszczowymi co pozwala uzyskać specyficzną konsystencję dania: miękką i lekko klejącą. Poza tym danie przesycone jest mocnym smakiem wołowiny.

Więcej

Cena za kg.: 67,20 zł

Termin spożycia można przechowywać w chłodziarce 1 – 4 °C w opakowaniu do 7 dni lub mrozić.
Gabaryty Wielość kostek mięsa waha się od 2 – 3 cm
Waga minimum logistyczne 1 kg
Inne Gulasz przygotowany jest z dojrzewającej przez 10–14 dni tuszy wołowej, element soczysta karkówka
Cena za kg 67,25
Rasa Hereford

18 Inne produkty z tej kategorii
facebook