Brak produktów
Brak produktów
26
Mięso gulaszowe pozyskane jest z dojrzałej wołowiny kulinarnej poprzez co traci ona około 15 % zawartości wody i w trakcie obróbki termicznej traci na swojej objętości znacznie mniej niż pospolita wołowina. Jak sama nazwa wskazuje przeznaczone jest do przygotowania wszelkich gulaszy ale również innych potraw jak np. wołowiny po burgundzku itp. Jest ona pozyskana z karczka wołowego i charakteryzuje się pożądaną kleistością, naturalnymi przerostami tłuszczowymi co pozwala uzyskać specyficzną konsystencję dania: miękką i lekko klejącą. Poza tym danie przesycone jest mocnym smakiem wołowiny.
Termin spożycia | można przechowywać w chłodziarce 1 – 4 °C w opakowaniu do 7 dni lub mrozić. |
Gabaryty | Wielość kostek mięsa waha się od 2 – 3 cm |
Waga | minimum logistyczne 1 kg |
Inne | Gulasz przygotowany jest z dojrzewającej przez 10–14 dni tuszy wołowej, element soczysta karkówka |
Cena za kg | 67,25 |
Rasa | Hereford |
Mięso gulaszowe pozyskane jest z...
Bądź na bieżąco