Brak produktów
Brak produktów
12
HerefordBuregr przyrządzany jest tylko z dojrzałych i szlachetnych elementów, a nie technologicznych resztek rozbioru tuszy wołowej.
Jego bazą jest przesycony smakiem, dobrej wołowiny Rostbratel i Kark, który sam w sobie posiada optymalną mieszankę chudego mięsa i tłuszczu. Dojrzała wołowina z Hereford nie wymaga w trakcie robienia z niej burgerów dodatków pełniących rolę spoiwa. Posiada ona naturalną kleistość i aromat. Dlatego nie są konieczne żadne przyprawy poza morską solą i pieprzem, używanymi dopiero tuż przed położeniem na dobrze rozgrzanego grilla lub patelnię grillową
HerefordBurger to STEAK BURGER, przygotowany jest z dojrzewającego 10–14 dni Rostbratla i płaszcza Antrykotu, mielony grubiej niż tzw. mięso mielone, formowane ręcznie, zawartość dobrego tłuszczu około 20%.
Termin spożycia | można przechowywać w chłodziarce 1 – 4 °C w opakowaniu, do 3 dni lub mrozić. |
Gabaryty | średnica 11 cm, grubości około 15 mm, |
Waga | standardowo 200 g / szt |
Opakowanie | Burgery pakowane są próżniowo - zbiorczo do 5szt. Nie pakujemy po 1szt |
Inne | Burgery należy wystawić do temperatury pokojowej na 1 -2 godz. przyprawiać solą i pieprzem przed grillowaniem, Ewentualnie rozmrażać przez 3 godziny. |
Cena za kg | 88,2 |
Średnia waga 1 szt. | 200g |
Rasa | Hereford |
Cena za 1 szt. | 17,64 |
HerefordBuregr przyrządzany jest...
Bądź na bieżąco