Informujemy, iż BEEFshop.pl wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).
Rib Eye Powiększ

Rib Eye

9

Serce antrykotu, po jego wysezonowaniu oddzielona jest kość i tzw. płaszcz zewnętrzny. rib eye to plaster z sezonowanego na steki antrykotu. Posiada on duży stopień marmurkowatości i dlatego jest on niezwykle delikatny, pełen smaku i aromatu. Porcja w stanie surowym waży średnio 350 g.

Więcej

Cena za kg.: 279,3


Orientacyjna cena 1 sztuki: 97,75 zł

Termin spożycia można przechowywać w chłodziarce 1 – 4 °C w dostarczonym opakowaniu do 7 dni
Gabaryty standardowo tniemy steki w plastry o grubości 3 cm można zamówić cięcia na 2 cm – 5 cm
Waga przy grubości 3 cm około 350 g w zależności od pokroju bydła +/- 10 %
Opakowanie steki Rib Eye, pakowane są pojedynczo, próżniowo w foli spożywczej
Inne Stopień przerostów może mieć różną intensywność i zależy od cech anatomicznych, steki należy przed grillowaniem wystawić do temperatury pokojowej na 1 -2 godz.
Cena za kg 279,3
Średnia waga 1 szt. 350 g
Rasa Hereford

8 Inne produkty z tej kategorii
facebook