Kompendium wiedzy o wołowinie kulinarnej przedstawia Chef Marcin Budynek w bardzo praktycznym bo filmowym wykonaniu. Seria filmów ilustruje cechy i zastosowanie w domowej kuchni najciekawszych smakowo elementów tuszy wołowej. Jest to pierwszy w Polsce tak kompleksowy poradnik dla amatorów dobrego i zdrowego jedzenia opartego o wołowinę kulinarną, pochodzącą z czysto rasowego bydła mięsnego. Kurs Marcina Budynka, bazuje na doskonałej jakościowo, polskiej wołowinie kulinarnej. Odrobina kulinarnego zaangażowania pozwali każdemu przygotować potrawy bez stresu i z gwarancją sukcesu. Polecamy filmowy poradnik produkcji Związku "Polskie Mięso" 

2/15

Klasyk wielu kuchni świata TATAR

3/15 

Kulinarne zastosowanie  bardzo smacznego elementu tzw.  KRZYŻOWEJ

4/15

BURGERY domowe 

5/15

BAVETTE 

6/15

STEKI, STEKI, STEKI 

7/15

OSSOBUCO milanese / GOLEŃ

8/15

ROSTBEF z użyciem techniki stir-fry

9/15

Zastosowanie ŁOPATKI 

10/10

ZRAZY WOŁOWE

11/15

RUMSZTYK siekany

12/15

FILET MIGNON - steki

13/15

ROZBRATEL - pieczeń

1/15

Co Kryje w sobie tusza wołowa ?

14/15

Rozbiór tuszy wołowej.