Kompendium wiedzy o wołowinie kulinarnej przedstawia Chef Marcin Budynek w bardzo praktycznym bo filmowym wykonaniu. Seria filmów ilustruje cechy i zastosowanie w domowej kuchni najciekawszych smakowo elementów tuszy wołowej. Jest to pierwszy w Polsce tak kompleksowy poradnik dla amatorów dobrego i zdrowego jedzenia opartego o wołowinę kulinarną, pochodzącą z czysto rasowego bydła mięsnego. Kurs Marcina Budynka, bazuje na doskonałej jakościowo, polskiej wołowinie kulinarnej. Odrobina kulinarnego zaangażowania pozwali każdemu przygotować potrawy bez stresu i z gwarancją sukcesu. Polecamy filmowy poradnik produkcji Związku "Polskie Mięso"
2/15
Klasyk wielu kuchni świata TATAR
3/15
Kulinarne zastosowanie bardzo smacznego elementu tzw. KRZYŻOWEJ
4/15
BURGERY domowe
5/15
BAVETTE
6/15
STEKI, STEKI, STEKI
7/15
OSSOBUCO milanese / GOLEŃ
8/15
ROSTBEF z użyciem techniki stir-fry
9/15
Zastosowanie ŁOPATKI
10/10
ZRAZY WOŁOWE
11/15
RUMSZTYK siekany
12/15
FILET MIGNON - steki
13/15
ROZBRATEL - pieczeń
1/15
Co Kryje w sobie tusza wołowa ?
14/15
Rozbiór tuszy wołowej.
Bądź na bieżąco