Brak produktów
Brak produktów
HerefordBuregr przyrządzany jest tylko z dojrzałych i szlachetnych elementów, a nie technologicznych resztek rozbioru tuszy wołowej.szt po 200g Czytaj więcej
Jest to chudy, bardzo delikatny element wołowy idealny do przygotowywania medalionów, do krótkiego smażenia i grillowania. Czytaj więcej
Tradycyjny przysmak, który pod różnymi nazwami obecny jest w menu gospodyń domowych całego świata ale i dobrych kucharzy. Zawiera obok kości szpikowej soczyste mięso do gotowaniu lub duszenia. Czytaj więcej
Bywa nazywana fałszywą polędwicą lub białą pieczenią. To jeden silny, dość chudy mięsień. Czytaj więcej
Łopatka charakteryzuje się pożądaną kleistością, naturalnymi przerostami tłuszczowymi co pozwala uzyskać specyficzną konsystencję dania: miękką i lekko klejącą. Poza tym danie przesycone jest mocnym smakiem wołowiny. Sprawdza się podczas pieczenia i powolnego gotowania. Czytaj więcej
Bądź na bieżąco